miercuri, 9 mai 2012

Candidatura validata


Pe data de 8 mai 2012 BEJ Maramures a afisat candidaturile definitive pentru functia de consilier judetean al judetului Maramures. Deoarece sunt candidat independent, eu nu voi mai fi tras la sorti pentru ordinea pe lista, fiind direct pozitionat pe ultima pozitie a buletinului de vot. Ca atare, cei care doresc sa ma voteze, ma vor gasi foarte usor, pe ultima pagina. "VOTEAZA OMUL NU LISTA!" Acesta este sloganul meu in campania electorala. Nu va promit nimic, insa va spun doar atat, ca tot ce au inchis pana acum: scoli, spitale, administratii financiare eu voi cere in CJ Maramures sa le redeschida pentru a reveni la normalitate! Cer fiecarei primarii din judet, acolo unde nu exista, infiintarea unui post de consilier pentru atragerea fondurilor europene si elaborarea documentatiei necesare pentru depunerea proiectelor pentru masurile din programul "FEADR - dezvoltare rurala", acest post fiind mult mai aproape de cetatean, nu sa fie nevoit sa faca numeroase "drumuri" la Baia Mare, ca sa poata sa-si intocmeasca actele.
ARTICOLUL 47 din Constitutia Romaniei prevede:(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.
(2) Cetăţenii au dreptul la pensie, la concediu de maternitate plătit, la asistenţă medicală în unităţile sanitare de stat, la ajutor de şomaj şi la alte forme de asigurări sociale publice sau private, prevăzute de lege. Cetăţenii au dreptul şi la măsuri de asistenţă socială, potrivit legii.
Atunci cand statul roman a decis micsorarea cheltuielilor cu sectorul bugetar, a uitat ca este obligat sa ofere cetatenilor sai aceste drepturi prevazute in constitutie! Cu banii "economisiti" au reusit sa ne construiasca cele mai scumpe drumuri din Europa, cele mai importante parcuri de relaxare in localitati unde nu mai are cine sa se relaxeze, baze sportive in mediul rural unde nu exista drumuri, canalizare, curent electric s.a.m.d. Iar o "mica" parte din economii s-au oprit "involuntar" la "baietii destepti", buni prieteni tot cu statul, bineinteles!
Acum ai posibilitatea sa-ti aduci acasa familia plecata in strainatate pe sloganul: "Sa traiti bine!" Unde? Oriunde altundeva decat in tara ta! Avem nevoie de fiecare om ca sa munceasca aici in tara! Avem ce sa dam de lucru fiecarei persoane, deoarece Dumnezeu ne-a dat o tara atat de bogata in resurse pe care trebuie doar sa fim in stare sa le exploatam! Este drept ca este necesar sa avem OAMENI care sa ne conduca si sa elaboreze planuri concrete pentru viitori ani!
Va astept pe data de 10 iunie 2012 la vot: "Voteaza OMUL, nu lista!"
Doamne ajuta!

Un comentariu:

  1. Mult succes! Nu va pot vota insa sper sa va votetze multi dintre cei care vor citi editorialul meu... http://oradedolj.oradestiri.ro/dilema-de-alegator-oltean-votez-sau-stau-acasa/editorial/2012/05/22/

    RăspundețiȘtergere